Huussikummiksi

Etsimme yhteistyökumppaneita huussikummeiksi sekä yrityksistä että yksityishenkilöistä. Tule mukaan tekemään terveempää maailmaa!

Maailmassa on 2,6 miljardia ihmistä, jotka ovat vailla kunnollista käymälää, minkä lisäksi huonosta sanitaatiosta tai vedestä johtuvat ripulitaudit tappavat päivittäin arviolta 5000 – 6000 lasta. Mahdollisuus kunnolliseen sanitaatioon on yksi ihmisen perusoikeuksista, mikä turvaamalla estetään taudinaiheuttajien leviäminen ja juomaveden saastuminen.  Ekologisella sanitaatiolla lisäksi taataan ravinteiden hyötykäyttö, mikä poistaa samalla keinotekoisten lannoitteiden tarpeen ja parantaa maan vedensitomiskykyä. Huussikummina voit olla mukana edistämässä sanitaatiotilanteen parantumista Sambiassa.

Mitä huussikummeus tukee?

Huussikummimaksulla voit tukea pitkäjänteisesti konkreettista ja ihmisläheistä kehitysyhteistyötä, joka vie avun varmasti perille. Kummitulot käytetään Huussi ry:n sanitaatiohankkeiden omavastuuosuuden (15%) kattamiseksi, joten jokainen lahjoittamasi euro vastaa itse asiassa lähes 7 euron panosta hankkeeseen. Kuivasanitaatiohankkeilla pyritään erityisesti varmistamaan lasten terveellinen ja turvallinen tulevaisuus rankentamalla kouluille käymälöitä ja antamalla hygieniakasvatusta. Käymälöiden rakentaminen yleisiin kohteisiin, kuten kouluihin, hyödyttää mahdollisimman suurta käyttäjäkuntaa. Kuivakäymälät säästävät vettä, energiaa ja ravinteita tuleville sukupolville.

Huussikummimaksut

Yksityishenkilöt
Kummimaksu yksityishenkilöille on 50 € vuodessa eli vain noin 13 senttiä päivässä. Summa on pieni, mutta sillä voit pelastaa jonkun hengen. Vaihtoehtoisesti voit myös ryhtyä kuukausilahjoittajaksi kymmenellä eurolla kuukaudessa. Lasku lähetetään joko paperilaskuna tai sähköisesti.

Yritykset ja yhteisöt
Yrityskummeus alkaen 150 € /vuosi (pienet yritykset ja yhteisöt), 500 €/vuosi (yritykset yli M€ liikevaihto). Ota yhteyttä niin neuvotellaan juuri teille sopiva kummipaketti!

Entäpä, jos laittaisitte yrityksen joulukorttirahat hyväntekeväisyyteen? Tai lahjoittaisitte summan, joka kuluu vessapapereihin vuodessa? Hanketta voi tukea myös suorin lahjoituksin. 

Jos haluat tukea meitä tärkeässä työssämme, otathan yhteyttä: toimisto@huussi.net