Sisäkuivakäymälän hankinta

Sisäkuivakäymälät

Sisäkuivakäymälän hankintaohjeita voit soveltaa myös ulkohuussia valitessa, mutta nämä ohjeet on tarkoitettu erityisesti sisäkuivakäymälää harkitseville. Katso apua valintaan sisäkuivakäymälän ABC -oppaistamme:

Sisäkuivakäymälän ABC – Hankinta

Sisäkuivakäymälän ABC – Laitemallit korjaus koskien vähävetistä käymälää: – erityisen pieneksi vedenkulutus saadaan alipainekäymälässä (0,5 dl) – eli tässä pitäisi olla 0,5 l

Sisäkuivakäymälän ABC – Käymälätuotokset kiertoon

Kuivakäymälän käytöstä sisätiloissa on koottuna neljän kiinteistönomistajan kokemuksia usean vuoden ajalta esitteessä:

Kokemuksia kuivakäymälöista sisätiloissa

Asuinpientaloille on laadittu mm. asuntomessuja varten karkea ohje kuivakäymälän rakentamisen suunnittelun avuksi. Tällä pääset alkuun suunnittelussa.

Ohje ekologisen kuivakäymälän rakentamisesta asuntomessualueelle 18.12.2012

Esimerkkikohteita

Erityisesti sisäkuivakäymälät sijaitsevat usein yksityisissä kotitalouksissa, joten niiden esittely tai näkeminen on haastavaa, ellei satu tuntemaan jotakuta onnellista, jolla kuivakäymälä sisätiloissa on. Etsimme jatkuvasti lisää esittely- ja mallikohteita sekä käyttökokemuksia. Mikäli haluat ilmoittautua mallikohteeksi, ole yhteydessä meihin!

Lue lisää aiemmista mallikohteistamme ja Kokemuksia kuivakäymälöistä sisätiloissa.

Olemme koonneet kartan kohteista, joissa voit yrittää tutustua sisä- tai ulkokuivakäymälään julkisissa tiloissa. Järjestämme ajoittain myös retkiä ja tutustumiskäyntejä jäsenillemme ja muille kiinnostuneille. Tutustu myös karttaan, johon olemme listanneet yritysjäsentemme sijainteja eli kuivakäymälöitä maahantuovia, valmistavia tai myyviä tahoja. Kysy heiltä lisää!

mallikohteet