Syyskokous 2022

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KÄYMÄLÄSEURA HUUSSI RY:N SYYSKOKOUKSEEN!

Aika: tiistaina 29.11.2022 klo 17.30 alkaen.
Paikka: Yhdistyksen toimisto, Väinämöisenkatu 19, 33540 Tampere
ILMOITTAUTUMINEN PAIKAN PÄÄLLÄ OSALLISTUMISEEN!
Lisäksi kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistuvien ei tarvitse ilmoittautua kokoukseen. Yhteys avataan ohjelman alussa noin klo 17.55.

Aloitamme kello 17.30 vapaalla kahvittelulla. Varsinaisten kokousasioiden käsittely alkaa klo 18.00.

HUOM! Ilmoittautumiset viimeistään 25.11.2022 mennessä Huussin toimistolle (toimisto@huussi.net). Ilmoita samalla, jos sinulla on erityisruokavalio. Paikalle mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Haemme myös uusia jäseniä hallitukseemme! Jos jäsenyys kiinnostaa, lisätietoja löytyy alempaa viestistä.

SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA

 1. Kokouksen avaus
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja
  tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023 (Tiedostot lisätään nettisivuille heti kun mahdollista.)
 6. Vahvistetaan jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle
 7. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
 8. Valitaan yksi tilintarkastaja ja varatilintarkastaja
 9. Muut mahdolliset kokoukselle esitetyt asiat
 10. Kokouksen päättäminen

Kokouksessa tullaan valitsemaan yhdistykselle uusi puheenjohtaja ja hallitus. Jos puheenjohtajaehdokkaita tulee enemmän kuin yksi tai hallituksen jäseniä ehdolle enemmän kuin sääntöjen puitteissa on mahdollista, äänestetään. Tervetuloa käyttämään äänioikeuttasi! Puheenjohtajaehdokkaat esitellään kokouksessa.

HALUAISITKO KSH RY:N HALLITUKSEEN 2023?

Huussin hallitukseen etsitään uusia jäseniä! Haluaisitko vaikuttaa ja toimia hallituksessa vuonna 2023? Haemme hallitukseemme innokkaita jäseniä ensi vuodelle. Myös puheenjohtajaehdokkaaksi saa asettautua! Mikäli olet kiinnostunut Huussin toiminnasta ja sen kehittämisestä, niin laitathan viestiä osoitteeseen toimisto@huussi.net

JÄSENYYS

Mikäli et ole vielä yhdistyksen jäsen, mutta haluat liittyä ja olla näin mukana kokouksessa äänestämässä uudesta puheenjohtajasta, voit käydä ostamassa jäsenyyden Huussin verkkokaupasta. Liitythän jäseneksi viimeistään 25.11.2022. Jos olet jo jäsen ja et ole vielä maksanut jäsenmaksuasi tälle vuodelle, niin toimi nettisivujemme ohjeiden mukaan. Vain jäsenmaksun maksaneet voivat äänestää mahdollisessa äänestystilanteessa.